custom

WordPress kotisivut ja ORHI uRent vuokrausohjelmisto 2kk veloituksetta ja 10% alennus kotisivupaketista. Säästä n. 1000€

Kotisivut ja ajanvarauspavelu autovuokraamolle, konevuokraamolle, vesijettivuokraamolle tai mille tahansa konevuokraus yritykselle.

Etsitkö ratkaisua, joka tehostaa vuokrausyrityksesi toimintaa ja parantaa asiakaskokemusta? Meidän tarjoamamme kotisivut ja ajanvarauspalvelu sopivat täydellisesti autovuokraamoille, konevuokraamoille, vesijettivuokraamoille ja muille konevuokrausyrityksille. Paranna yrityksesi näkyvyyttä ja helpota asiakkaidesi varausta kätevällä ja käyttäjäystävällisellä ratkaisulla.
Orhi uRent vuokrausohjelmisto auto ja kone
Auton vuokraus ohjelmisto

Vuokrausohjelmisto - uRent

Tarjous: Saat ensimmäiset kaksi kuukautta ilmaiseksi, kun ostat uRent-vuokrausohjelmiston Manse Median kotisivujen yhteydessä.

Ominaisuudet:

  • Asiakashallinta: Helppo ja tehokas asiakashallinta.
  • Dynaaminen hinnoittelu: Optimoitu hinnoittelu eri vuokrausjaksoille.
  • GPS-seuranta: Seuraa ajoneuvojen sijaintia reaaliajassa.
  • Sähköiset sopimukset: Kätevä sähköinen sopimusten hallinta.
  • Verkkomaksut: Mahdollisuus suorittaa maksut verkossa.

ORHI uRent varauspalvelu ja WordPress Kotisivut sopivat monelle toimialalle vakuuttavaksi komboksi!

Autovuokraamo, Työkonevuokraamo, Matkailuauto- ja Vaunuvuokraamo, Vesijettien vuokraamo, Paljuvuokraaamo, Kelkkavuokraamo, Peräkärry- ja trailerivuokraamo
Manse Media Logo

Askel kohti parempia kotisivuja lähtee maksuttomasta kotisivupalaverista, jätä yhteystiedot niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!

UKK - Orhi uRent Vuokrausohjelmisto ja WordPress Kotisivut Manse Medialta

© 2024 Manse Media