Yrityskuvaus Tampereella ja Pirkanmaan alueella

Laadukkaiden yrityskuvien kautta asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen ensivaikutelman sinusta ja yrityksestäsi, niin kotisivuiltasi kuin sosiaalisesta mediasta.

Yrityskuvauksella parannat yrityksen imagoa ja lisäät brändiin ripauksen aitoutta – näytät, miltä kulissien takana näyttää ja tuot itsesi lähemmäs asiakasta.

Valokuvaus verkkosivuille tampere

Valokuvaus Verkkosivuille

Tilatessasi kuvauksen verkkosivujen luomisen yhteydessä yhdistämme ne suunnitteluun täysipainoisesti, parhaalla mahdollisella tavalla.

Verkkosivustosi estetiikka on ratkaisevan tärkeää asiakkaan huomion kiinnittämisessä, ja sen tärkein komponentti on korkealaatuinen kuva. Voit kirjoittaa tekstiä sivukaupalla, mutta yksi hyvä kuva antaa asiakkaalle ensivaikutelman, joka jää mieleen.

Kuvauspaketit

Olipa kyse sitten henkilöstö-, tuote-, miljöö- tai palvelukuvista, yrityskuvauspalvelumme tarjoaa yrityksellesi ainutlaatuisen ja persoonallisen kuvauspaketin, joka erottaa sen kilpailijoistaan. 

Yrityskuvaus suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeidesi mukaan suunnittelupalaverissa. Saat käyttöösi kuvauksen tuotoksena kattavan kuvapankin, jonka sisältöä voit hyödyntää nettisivujen lisäksi sosiaalisen median kanavissa ja painotuotteissa.

Tuotekuvaus tampere Manse Media

Kuvauspakettiin sisältyy:

 • Suunnittelupalaveri
 • Palvelukuvaus paikan päällä (1-3 h)
 • Henkilöstökuvat
 • Editointi
 • Valmiiden kuvien jakaminen (10-20 kuvaa)

Kuvausprosessi etenee näin:

 1. Ota yhteyttä
 2. Suunnittelupalaveri ja hinnoittelu
 3. Aikataulutus
 4. Kuvaus
 5. Editointi
 6. Valmiiden kuvien toimitus
Pistä WhatsAppia!
1
Scan the code
Morjes! 👋
Voinko jotenkin olla avuksi?