Manse Media

Referenssit: Inspiraatiota ja esimerkkejä toteuttamistamme WordPress-kotisivuista

Olemme ylpeitä jokaisesta projektista

Meidän asiakkaidemme menestys on paras osoitus työmme laadusta. Tutustu alla muutamiin toteuttamiimme projekteihin ja näe, kuinka olemme auttaneet yrityksiä kasvamaan ja loistamaan verkossa.
Kattavat LVI-alan palvelut Pirkanmaalla
Aloitimme verkkosivujen rakentamisen nopeasti ensimmäisten palavereiden jälkeen. Marek otti hienosti huomioon, mitä toivoin sivuston suhteen. Työskentelimme projektin aikana tiiviisti yhdessä, mikä lisäsi luottamusta hänen yritykseensä.
Olemme jo aloittaneet suunnitella uusia projekteja yhdessä, mikä kertoo paljon yhteistyömme onnistumisesta. Tykkäsin myös Marekin tavasta selvittää asioita ja opetella uutta projektin edetessä.

Erityisesti arvostin Marekin nopeaa apua, kun sitä tarvitsin. Hänen asiakaslähtöisen palvelunsa ansiosta minun oli helppo kysyä neuvoa milloin vain.
Iso kiitos Marekille – olet ollut todella mahtava yhteistyökumppani!
Joonas Lehtinen
Yrittäjä
Puukkosepän ja Seppämestarin palvelut metallinkovalla ammattitaidolla
Kotisivujen tarpeessa olevalle suosittelen ehdottomasti Manse Mediaa!"
”Palvelu on ammattitaitoista, visioivaa ja asiakkaan tarpeen huomioivaa. Visuaalinen silmä, tekninen osaaminen ja optimointi on huippuluokkaa.
Itseni kaltaiselle digitumpulalle myös osattiin kertoa selkokielellä mitä tehdään ja miksi. Sivujen omaan ylläpitoon tulee myös loistava perehdytys. Kuusi tähteä viidestä!
Mikko Flemming
Yrittäjä
Turusen Teho- Ja Erikoissiivous Oy
Turusen Teho- ja Erikoissiivous Oy Tarjoaa kalmasiivous, häätösiivous ja muut vaikeammat siivouspalvelut Pirkanmaan alueella
Täyden kympin, jollei satasen suoritus!!
Meillä oli todella valsut, semmoset perus nettisivut aiemmin toista vuotta. Tommi (eli yrityksen TJ) kyseli tutuilta vinkkejä, kun päätti, että nyt sivuihin on tultava muutosta. Onneksi Tommin ystävä suositti Marekia.
Nettisivumme saivat mielettömän muutoksen Marekin osaavissa käsissä!
Yhteydenpito Marekin kanssa sujui koko päivitys-projektin ajan tosi hienosti, ja tiedämme että sujuu jatkossakin, ylläpito tulee häneltä myös sivuillemme.
Eli jos nettisivuja olet vasta perustamassa, taikka päivitystä ovat sivusi vailla, niin kannattaa kontaktoida Manse Media. Suosittelemme todellakin!
Riitta-Mari Pitkänen Turusen Teho- ja Erikoissiivous
Riitta-Mari Pitkänen
Yrittäjä

Muita asiakkaitamme

Liikkeenjohdon konsultointi Espoo
Auton sisäpesu, ulkopesu ja kiillotus Ylöjärvellä
One Page kotisivut
Pesuhuoneet, saunat ja sisäremontit Tampereella
One Page kotisivut
Erillinen tuotesivu Tervavaha tuotteelle
One Page kotisivut
Kotisiivous ja yrityssiivous
Tampere
© 2024 Manse Media